NOVA DESTINACIJA

Poznata Bistroteka dobila i sjajno uređen bar

bistroteka bar
Foto: John Pavlish
1/7
21.01.2016.
u 10:48

Dizajnerski studio Stanica uredio je novo mjesto u centru Zagreba za sve ljubitelje dobre zabave i kvalitetnih vina i drugih pića

Danas će Zagreb postati bogatiji za još jednu destinaciju za opuštanje Bistroteka Bar u Teslinoj ulici, u kojoj će svi posjetitelji moći uživati u bogatoj ponudi whiskey-a, cognaca, gina, ruma, koktela, kojeg će prepoznati svi ljubitelji ovog jedinstvenog užitka. Tako je poznati restoran Bistroteka, otvoren krajem prošle godine, dobio svoj produžetak u vidu bara.

Preko 35 svjetskih brendova burbona i whiskey-a, preko deset vrsta cognaca, 12 vrta ginova Bistroteka Bar postat će prava hedonistička oaza u samom centru grada gdje se sljubljuju istančani okusi. Impresivna lista obogaćena je ponudom od 60 vrsti biranih vina.

Foto: John Pavlish

Bistroteka Bar svoju je inspiraciju dobila po uzoru na brojne svjetske barove ovakvog tipa u kojem je prezentiran vrhunski doživljaj u kojem uživaju sva čula. Moderno uređen prostor kojeg potpisuje Studio Stanica stvara poželjan i ugodan ambijent u kojem boravak ovo mjesto pretvara u centar nezaboravnih užitaka.

Foto: John Pavlish

>>Mjesto na kojem ćete poželjeti ostati i nakon što ste popili kavu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije