NEKA PRIPREME ZAPOČNU

Ususret blagdanskoj čaroliji: nabavite na vrijeme ukrase i poklone

lesnina božić
Foto: Promo fotografije
13.11.2015.
u 08:30

Za sve one koji ne žele kupovati u posljednji tren i čekati red na blagajnama nudimo nekoliko prijedloga iz Lesninine ponude

Ukrašavanje interijera za božićne i novogodišnje blagdane „posao“ je kojem se mnogi vesele i koji se iščekuje s nestrpljenjem! Blagdanska groznica uređenja prisutna je u svakoj obitelji, no ponekad je teško pronaći nove, drugačije ideje i biti originalan.

Lesnina je, baš kao i svake godine, pripremila poseban božićni asortiman za sve one koji u svoj dom žele unijeti dašak sjaja i svečanu, toplu blagdansku atmosferu. Premda božićna drvca tradicionalno predstavljaju glavni element božićnog dekora, figure anđela i snjegovića, drvene zvijezde, srebrne girlande, adventski vijenci i ostali prigodni blagdanski dekori uvijek su dobrodošli!

Foto: Promo fotografije
Satenska posteljina uzorka idealnog za zimske mjesece i blagdansku idilu (od 249 do 399 kn)

Kad je o kićenju božićnog drvca riječ, ukrase, boje kuglica i materijale važno je prvenstveno prilagoditi sebi i svojem ukusu, savjetuju u Lesnini. Crvena i zlatna boja standardna su dobitna kombinacija, premda su posljednjih godina u modi „jednobojne“ jelke, koje se ukrašavaju plavim, ljubičastim ili bijelim dekoracijama.

Foto: Promo fotografije
Viseći dekorativni detalj s prigodnim natpisom može poslužiti kao efektna i moderna zamjena za bor (od 29,99 do 49,90 kn)

Svijećnjaci, svijeće, različite vrste zimzelenog bilja poput borovih grančica, božikovine i imele osvježit će prostor i unijeti blagdansku atmosferu. Stolnjaci u zlatnim i crvenim tonovima, setovi tanjura i čaša s božićnim motivima, zavjese prošarane zlatnim nitima ili jastučići s motivima božićnog drvca ili pahuljice, neke su od ideja koje možete vidjeti u centrima Lesnine ili na web shopu.

Foto: Promo fotografije

>>Božić u minimalističkim interijerima: Na što treba pripaziti?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije