LUKSUZ

Zavirite u najskuplju vilu Beverly Hillsa koja se prodaje za 100 milijuna dolara

Opus
Jim Bartsch
25.06.2017.
u 10:15

Luksuzna vila se rasprostire na 6248 četvornih metara, a uključuje sedam spavaćih sova, 11 kupaonica, čak dva bazena, terasu, frizerski i kozmetički salon...

Beverly Hills je vruća lokacija kada su u pitanju nekretnine. Riječ je o mjestu koje skriva neke od najskupljih i najbogatije uređenih vila diljem svijeta. Nije nimalo čudno da je to razlog zašto mnoge poznate osobe žele posjedovati dom u ovom dijelu Los Angelesa.

Jeste li se ikada zapitali što bi sve mogao uključivati najskuplji dom Beverly Hillsa? Odgovor na to pitanje ponudio je Elle Decor koji je objavio fotografije najskuplje vile ove četvrti. Dom se zove Opus i procijenjen je na sto milijuna dolara!

Foto: Jim Bartsch

Opus se rasprostire na 6248 četvornih metara, a uključuje sedam spavaćih sova, 11 kupaonica, čak dva bazena, terasu, frizerski i kozmetički salon, centar za wellness, vodopad, garažu s deset parkirnih mjesta, kino-dvoranu, vinski podrum koji sadrži 170 boca šampanjca Cristal… Ma, ne moramo niti nastaviti niz! Zlatni Rolls Royce Dawn i Lamborghini Aventador Roadster nisu uključeni u cijenu.

Foto: Jim Bartsch

Foto: Jim Bartsch

Foto: Jim Bartsch

Zavirite u našu foto-galeriju i pogledajte kako izgleda dom od 100 milijuna dolara, koji je u prodaji putem agencije Hilton & Hyland:

Opus
1/22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije