ARIA HOTEL BUDAPEST

Zavirite u najbolji hotel 2017. godine po čitateljima Trip Advisora

Aria Hotel Budapest
09.05.2017.
u 07:58

Aria Hotel Budapest inspiriran je glazbom i glazbenicima koji su ušli u legendu. Mnogi velikani krase njegove sobe: od Boba Dylana do Marie Callas

Portal za putnike-namjernike Trip Advisor često radi top liste najboljih mjesta za odmor, restorana ili hotela, kako bi čitateljima olakšao odluku: kamo sljedeće ići na odmor? Tako su po glasovima korisnika te stranice odabrani hoteli s najboljim preporukama, na čelu kojih je mađarski hotel Aria.

Proglašen najboljim hotelom na svijetu za 2017. godinu, Aria Hotel Budapest lanca Library Hotel Collection je luksuzni butik hotel izuzetnog dizajna, inspiriran glazbom i glazbenicima. Pod palicom dizajnera Zoltana Varre, uspješno rekreira bogatu i raskošnu atmosferu povijesne mađarske palače, a s druge strane, njegove 44 sobe i pet apartmana podijeljenih u četiri krila posvećeni su četirima glazbenim žanrovima: klasici, operi, suvremenoj glazbi te jazzu.

Foto: Aria Hotel Budapest

Svaka soba ovog hotela s pet zvijezdica nudi karikature s potpisom uspješnog umjetnika Josepha Bleacha i slavi glazbene legende poput Marie Callas, Counta Basiea, Boby Dylana, Elvisa, Franza Liszta ili Jamesa Browna.

Osim što je u Hotelu Aria besplatan doručak, gosti mogu uživati i u izboru sireva te vina svako popodne bez ikakvog dodatnog troška. Na raspolaganju su im bazen, spa centar, teretama, parna kupelj i sauna. Istražite njegove sobe u našoj foto-galeriji.

1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije