GLAMUR

U ovoj kući živjela je poznata diva Audrey Hepburn

Aidan Anz
26.06.2017.
u 15:31

Veliko imanje Oskarovke prodaje se za 14 milijuna dolara.

Los Angeles grad je filmskog glamura i skupocjenih kuća. Od ovog mjeseca je na prodaju dom glumice Audrey Hepburn putem agencije Jade Mills Estates, procijenjen na 14 milijuna dolara.

Riječ je o kući koja pokriva 2133 četvorna metra, a djelo je "arhitekta zvijezda" Paula Williamsa, nastalo 1938. godine, i nalazi se u četvrti Holmby Hills. Da je holivudski glamur utkan u svaku prostoriju govori i činjenica kako zvijezda Doručka kod Tiffanyja nije bila jedina vlasnica ovog doma – u njemu su također živjeli Mia Farrow, Eva Gabor i David Niven. Dapače, kuća se službeno zove imanjem Eve Gabor.

Foto: Aidan Anz

Luksuza ne manjka: kuća sadrži šet spavaćih soba, pet i pol kupaonica (kako stoji u službenom opisu), privatno tenisko igralište, gostinjsku kuću, veliki bazen, a vjerujemo kako ima dovoljno prostora za ugodno opuštanje u hladu ili šetnju zakrivenu od pogleda s obzirom da imanje također uključuje skoro 4.500 četvornih metara pomno uređenih vrtova i travnjaka.

Službeno predvorje vodi prema prostranom dnevnom boravku i prostoriji za obiteljsko druženje, koju krasi kamin te impresivna bibliotka izrađena po mjeri.

Foto: Aidan Anz

Glavna vila uključuje četiri velike spavaće sobe, dok se gostinjska kuća rasprostire na 65 četvorna metra. Između dva zdanja nalazi se stan za poslugu ili kućni ured. Daleko je poznato kako je Hepburn bila prava gurmanica, stoga je njen dom imao tri posebne prostorije za objedovanje. Prema riječima njenog sina, koji je u knjizi Audrey at Home opisao njenu svakodnevicu, Oskarovka je obožavala kuhati zdrave, raznovrsne i složene obroke, a velika kuhinja dostojna profesionalnih kuhara bila joj je od velike pomoći.

Zavirite u našu foto-galeriju kako biste vidjeli dom slavne Oskarovke Audrey Hepburn:

1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije