Novo

Zavirili smo u showroom brenda My Choice Lidije Lešić

Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/17
29.01.2019.
u 11:23

Uložili smo jako puno ljubavi, rada i dobre volje kako bi zadržali njegovu originalnost, točnije izbalansirali betonske zidove, a opet dobili i svojevrsnu toplinu prostora - ističe vlasnica

Iako je siječanj i pravilu vrlo dasadan i neatraktivan mjesec, ove godine pun je uzbuđenja. Uz nove barove irestorane, jako nas veseli da je i sve više pomno uređenih trgovinica s nakitom. Showroom brenda My Choice Lidije Lešić jedan je od najposebnijih u kojima smo bili.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Prostor u zagrebačkoj Horvaćanskoj ulici vrlo je zanimljiv, a osim što je "izlog" ujedno je i prostor stvaranja. Ovaj prostor rezultat je zajedničkog rada Lidije i njenog supruga.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

"Uložili smo jako puno ljubavi, rada i dobre volje kako bi zadržali njegovu originalnost, točnije izbalansirali betonske zidove, a opet dobili i svojevrsnu toplinu prostora. Igrali smo se, koristili ono što imamo i što znamo. Većinu toga smo osmislili sami, a isto tako puno toga sami i odradili. Jako sam zadovoljna konačnim rezultatom i prostorom koji ima baš neku dobru energiju - istaknula je Lidija.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Iako je većini vas njezino ime poznato u kontektsu influencerice, Lidija Lešić ponosna je vlasnica brenda My Choice, koji  se bavi dizajnom i izradom  modnog nakita, torbi i šešira. Lidija ističe kako je ideja o pokretanju vlastitog branda došla prije nekoliko godina, a prije par mjeseci odlučila se i pokrenuti je. Neizmjerna ljubav i nostalgija za Slavonijom potaknuli su ideju o osnivanju brenda modnih dodataka. Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan u Slavoniji od prirodnog pamuka. Proces proizvodnje započinje skicama koje izrađuje Lidija, da bi potom lokalne majstorice heklanja crteže pretočile u stvarnost. Najveća inspiracija za izradu naušnica, narukvica i torbi upravo je Lidijina rodna Slavonija, pa ne čudi stoga što je kolekcija nakita objedinjena pod zajedničkim nazivom Slavonika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije