Priznanje

Zagrebački Esplanade najbolji je gradski hotel u 2019. godini

Foto: Booking.com
1/6
12.10.2019.
u 07:00

Hotel je već ranije nagrađen Nagradom za najbolji gradski hotel, a nagradio ga je i svjetski web servis TripAdvisor, gastronomski vodič Riso Gallo, a 2010. i 2011. godine proglašeni su Najboljim gradskim luksuznim hotelom na dodjeli nagrada World Luxury Hotel Awards.

Na Danima hrvatskog turizma održanima u Slavoniji, zagrebačkom hotelu Esplanade uručena je prestižna nagrada za Najbolji gradski hotel u Hrvatskoj 2019.

Tradicionalna godišnja turistička manifestacija organizirana je u suradnji Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva turizma, a na njoj su dodijeljene nagrade i priznanja najboljima u turizmu u Hrvatskoj.

Tom je prilikom zagrebački hotel Esplanade okrunjen nagradom za Najbolji gradski hotel 2019, a nagrada je uručena generalnom direktoru Ivici Maxu Krizmaniću, koji je tom prilikom uputio čestitke cijelom timu hotela.

Hotel je to koji je nagradu za najbolji gradski hotel osvojio i 2018. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije