anatomska centrala

Zagrebačka teretana s najljepšim dnevnim boravkom

Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/10
30.10.2019.
u 10:04

Na preuređenje smo se odlučili radi novih ideja i novog elana, kako bismo sadašnjim i budućim članovimo ponudili kvalitetniju i bolju uslugu, s dodatnim sadržajem - ističu vlasnici

Zagrebačka Anatomska Centrala, teretana u Rudešu, od jeseni ima posve novi vizaulni identitet koji prati i velika promjena u interijeru. Naime, cijelo ljeto preuređivali su prostor koji je sada opermljen novi spravama, ali i kutkom za upuštanje, o novitetima samo porazgovarali s vlasnicima, trenerima Štefanom Blaževićem i Ivanom Zubićem...

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Kako ste se odlučili na preuređenje, koje su novosti, što ste radili?

Na preuređenje smo se odlučili radi novih ideja i novog elana, kako bismo sadašnjim i budućim članovimo ponudili kvalitetniju i bolju uslugu, s dodatnim sadržajem. Želimo da se svi naši članovi osjećaju ugodno i da im pružimo jednu toplu prijateljsku atmosferu. Nešto što bismo najviše istaknuli je dijagnostički centar Infinitum Progresum pod stručnim vodstvom mag. cin. Marka Sukreškog, koji u sklopu našeg fitnesa nudi kompletan pregled i rehabilitaciju za sve vrste ozljeda krenuvši od rekreativaca do profesionalnih sportaša. Osim toga, teretana je kompletno opremljena vrhunskim novim spravama i rekvizitima koji su na raspolaganju svima.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Tko potpisuje uređenje? Čije su bile ideje?

Ideje o uređenju donosili smo zajedno tijekom cijelog procesa u dogovoru sa stručnim osobama koje su izvodile radove. Bilo nam je najvažnije da sve bude funkcionalno i lijepo.

Koliko je trajalo preuređenje i što je bilo najzahtjevnije?

Uređenje je trajalo 2 mjeseca. Ne bismo izdvojili ništa posebno kao najzahtjevnije budući da smo na vrijeme sve organizirali i dogovorili. Naravno, tijekom samog procesa bilo je nepredvidivih situacija, ali sve se to rješavalo uz dobru volju.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Osim za vježbanje, teretana služi i kao mjesto druženja, poradili ste i na tom segmentu... Koji su noviteti?

Da, i zbog toga nam je jako drago. Želimo da naši članovi prije svega dobro i kvalitetno vježbaju, a nakon toga se opuste i zabave. U ponudi imamo proteinske shakeove, energetske snack-ove i pića te dnevno svježe voće, a sve to može se konzumirati u našem novom dnevnom boravku.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Po čemu ste drugačiji od konkurencije?

Uvijek smo za zdravu konkurenciju. Ono po čemu se mi ističemo je kvaliteta usluge, individualni pristup, dobro osmišljeni grupni treninzi pod stručnim vodstvom te ugodna i prijateljska atmosfera.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Kakve su reakcije članova?

S obzirom na dosadašnji odaziv, od otvorenja koje je bilo 2.9. bilježimo veliki porast u broju članova i izuzetno pozitivne komentare na cijeli prostor, novitete i organizaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije