Ukradite ideju

Zaboravite na boje - neka crna i bijela vode glavnu riječ u blagovaonici

Pinterest
27.04.2017.
u 10:33

Monokromatski stil nikad nije izgledao bolje!

Blagovaonica je vrlo važan dio svakog doma - osim njezina primarne funkcije kad služi za objedovanje, još je bitnija jer se u njoj odvijaju mnoga obiteljska i prijateljska druženja. 

Foto: Pinterest

Kako bi i druga funkcija bila zadovoljena, potrebno je napraviti prostor u kojem je ugodno boraviti, a to prvenstveno znači da prostor treba zračiti toplinom. Ukoliko niste ljubitelji boja, utoliko je odlična vijest ta što i crna i bijela (ne)boja mogu izgledati vrlo toplo i ugodno.

Foto: Pinterest
Ove su blagovaonice pravi dokaz toga, a osim udobnim i funkcionalnim komadima namještaja, toplinu ćete postići - detaljima. Zanimljiv tepih, kvalitetno postavljena rasvjeta, zanimljive fotografije i nezoabilazno zelenilo poslužit će tome da vam blagovaonica izgleda kao mjesto gdje ćete se jedva čekati okupiti!

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije