JAKO PRIVLAČNO

Za zavaliti se: "Balončić" sofa mekana je poput oblaka

Bubble sofa
Foto: Sacha Lakic/Roche Bobois
1/6
24.06.2020.
u 09:10

S obzirom na to da nema noge, ova se sofa praktički "ukorjenjuje" u sobu u kojoj se nalazi

Preslatka sofa nazvana "Bubble" (Balončić) rad je iz nove, jesensko-zimske kolekcije dizajnera Sache Lakica. Ova u potpunosti ručno izrađena sofa daje osjećaj mekanog oblaka i veliki komfor kroz svoju neobičnu formu.

Iako dolazi u mahom živahnim bojama, njena je pojava također i elegantna, idealna za društvene zone skupljih interijera ili za javne prostore.

Foto: Sacha Lakic/Roche Bobois

S obzirom na to da nema noge, ova se sofa "ukorjenjuje" u sobu u kojoj se nalazi. Izrađena je od inovativnog tekstila nazvanog Techno 3D koji je "razvlačiv" u tri smjera i kombiniran je s vunom. Sofa je punjena kvalitetnom pjenom i čvrstim drvenim okvirom. Dolazi u tri boje i dvije dimenzije s otomanom istog dizajna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije