novi koncept

Za 5 tisuća kuna dnevno možete tulumariti od jutra do sutra - u crkvi

Foto: independentcottages.co.uk
1/6
13.11.2019.
u 07:00

Stara crkva nudi smještajne kapacitete za 16 osoba, a klasičan interijer iz 19. stoljeća dodatno je istaknut modernim uređenjem

Stara crkva St Curig's Church u Capel Curigu, North Wales, kako piše Daily Mail, izgrađena je u 19. stoljeću, a iako je tada bila dom svećenika, danas je preuređena i prenamijenjena te se iznajmljuje za cijenu od skoro 35 tisuća kuna, ako odlučite odsjesti sedam dana.  

Foto: independentcottages.co.uk

Mozaični stropovi i vitraji, kao glavna obilježja crkvene gradnje, očuvani su i na ovom objektu, a kao glavno obilježje gradnje 19. stoljeća, tu su i zaobljeni stropovi koji se protežu kroz nekoliko soba. 

Stara crkva u ponudi ima četiri sobe, a dok su dvije opremljene ručno izrezbarenim krevetom s baldahinom, u druge dvije se nalaze kreveti na kat. 

Smještaj nudi i kuhinju te spremište za bicikle i/ili kajake, a opremljen je i s dva klavira, stolom za stolni tenis te vanjskim jacuzzijem

Komentara 4

ĆI
Ćirosine
09:26 13.11.2019.

E jadni svećenika prodaju i iznajmljuju dom Gospodnji a ljudi koji su prestali ići u crkvu i misle da im Bog nije potreban grdno će se prevariti

TM
trade_mark
10:05 13.11.2019.

crkva su ljudi, a ne zgrada.

ZA
zaric
10:02 13.11.2019.

Na slici su glasovir, harfa i stol za biljar, a ne stolni tenis. U donjem lijevom kutu vidi se harmonij ili orgulje. Prenamjena nekadašnjih bogoštovnih objekata nije na Zapadu nikakva novost. Vjernika nema, a održavanje skupo. Doći će to nažalost i do nas, i to brže nego što bismo htjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije