nova sezona

Vrijeme za jesensko ušuškavanje - ovaj stan odličan je primjer sjajne atmosfere

H&M Home
24.09.2021.
u 07:15

Dekice, mekani jastuci, raskošan tepih, mirsne svijeće koje imaju dvojaku ulogu - onu svjetlosnu i onu mirisnu, zagasite boje koje sugeriraju da je vani zahladilo...Ma, riječ je o pravom stilskom bombonu

Dani su sve kraći, jutra sve hladnija, a izlazak iz kuće bez jakne postao je nezamisliv. Ako još niste, vrijeme je da u dom unesete jesensku atmosferu koja zanači samo jedno - ugodnu atmosferu. To je najlakše napraviti slojevitim slaganjem, kombiniranjem materijala, tekstura i boja koje su tamnije, ali bogatije čime se postiže doza dramatike u prostoru.

Foto: H&M Home

Ogledni stan koji je kao dio svoje nove kolekcije predstavio brend H&M Home zapravo je idealan primjer jesesnkog ušuškavanja u domu. Dekice, mekani jastuci, raskošan tepih, mirsne svijeće koje imaju dvojaku ulogu - onu svjetlosnu i onu mirisnu, zagasite boje koje sugeriraju da je vani zahladilo...Ma, riječ je o pravom stilskom bombonu, a najbolje od svega cijene su povoljne, kreću već od 30-ak kuna.

Foto: H&M Home

U kuhinji je također vrijeme za tamnije nijanse. Naravno, to ne znači da morate mijenjati kuhinju nego da je poželjno dodati tamne tonove putem posuđa, bilo onog za kuhanje bilo onog za posluživanje. Ne zaboravite na prirodne dekoracije kojima ova doba obiluje, one će biti najljepši ukras, posebno u raskošnim vazama koje su jedan od imperativa ove sezone.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije