opuštanje

Vrijeme je za piknik, a najbolje od svega - može čak i u dnevnom boravku

H&M Home
27.06.2022.
u 13:10

Prostori na otvorenom asociraju na opuštenu atmosferu i odmor. Predahnite čak i ako ste do grla u poslu. Ovakav obrok "resetirat" će vas i napuniti vam baterije

Temperature su sve više, dani duži, sunce nas vabi na boravak na otvorenom. Ako planirate uređenje balkona ili terase, razmislite ove godine i o blagovaonici na otvorenom.

Foto: H&M Home

Jer ima nešto čarobno i posebno u objedovanju pod vedrim nebom, a sjajne ideje za tu "aktivnost" ima brend H&M Home koji predlaže da napravite predah i napravite piknik, može, kažu, čak i u dnevnoj sobi.

Foto: H&M Home

Ako imate balkon, vrt ili terasu pozicionirajte stol tako da lovi najviše dnevne svjetlosti. Bilo da želite doručkovati, ručati ili večerati na balkonu ili terasi, potrdite se da imate uvijek dovoljno svjetlosti.

Foto: H&M Home

Osim što će vas grijati, sunčeve zrake dat će i posebnu atmosferu svakom objedu. Možete iskoristiti balkon, terasu, vrt ili dvorište i napraviti mini piknik za svoje najmilije.

Foto: H&M Home

Prostori na otvorenom asociraju na opuštenu atmosferu i odmor. Predahnite čak i ako ste do grla u poslu. Ovakav obrok "resetirat" će vas i napuniti vam baterije.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije