moderan dom

Vodimo vas u stan s raskošnom terasom i baš genijalnom spavaćom sobom

IKEA
29.04.2022.
u 09:22

Dnevna soba skromne je kvadrature, ali bojama i uzorcima uređena je tako da se doima vizualno većom. Boje su neutralne uz pokoji akcent u jarkoj boji

Kupnja prvog doma često može biti veliki stres, što zbog ograničenog budžeta što zbog neiskustba pri opremanju interijera. No, nađete li pravu pomoć, u ovom slučaju dizajnere iz Ikee, dom će izgledati vrlo moderno, profinjeno, a budžet neće biti probijen.

Foto: IKEA

Dvosobni stan s velikom terasom investicija je na koju se odlučio mladi par. Kuhinja je tradicionalna, u bijeloj boji, dovoljno velika za velika društva koja često ugošćuju u svom domu. U sklopu kuhinje je i blagovanica koja prati tradicionalni stil uređenja.

Foto: IKEA

Dnevna soba skromne je kvadrature, ali bojama i uzorcima uređena je tako da se doima vizualno većom. Boje su neutralne uz pokoji akcent u jarkoj boji.

Foto: IKEA

No, glavne zvijezde ovog stana prostrana su terasa i raskošna spavaća soba u sklopu koje je i kupaonica.

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije