LOS ANGELES

Vodimo vas u razgledavanje doma Harryja Stylesa vrijednog 8,5 milijuna dolara

Hilton & Hyland
13.06.2017.
u 08:07

Kućno kino, teretana ili vanjska terasa s bazenom i jacuzzijem idealni su aduti za druženje s prijateljima, no to Stylesu nije pošlo za rukom

Nekoć omiljena tinejdžerska zvijezda u sklopu grupe One Direction, Harry Styles je danas u solo vodama. Pop zvuk je zamijenio rokerskim, a što više govori rock `n` roll nego vila u holivudskim brdima?

Ovih je dana odlučio prodati svoj dom iznad Sunset Stripa i to za cijenu od 8,495 milijuna dolara. Što sve nudi? Ukupno 1250 četvornih metara vile s tri spavaće sobe, pet kupaonica i neodoljivim pogledom na centar Los Angelesa. Naravno, rokerski dom ne može biti pravi bez bazena s vanjskim tušem, a mnoge terase i balkoni okružuju kuću Stylesa i pružaju fantastičan pogled na Grad anđela.

Foto: Hilton & Hyland

Kućno kino, teretana ili vanjska terasa s bazenom i jacuzzijem idealni su aduti za druženje s prijateljima, no to Stylesu nije pošlo za rukom. Naime, agent za nekretnine Justin Huchel iz tvrtke Hilton & Hyland, putem koje je vila i oglašena, tvrdi kako Harry većinu vremena provodi na relaciji London-New York te nema puno vremena za boravak u Los Angelesu.

Foto: Hilton & Hyland

Poznati je pjevač kupio ovaj dom u siječnju 2016. godine za znatno nižu cijenu od 6,87 milijuna dolara, no zahvaljujući mnogim preinakama i renovacijama, ali i samoj činjenici da je u vili stanovao upravo on, sada se vila prodaje za viši iznos. Zavirite u našu foto-galeriju kako biste vidjeli cijeli dom Harryja Stylesa:

1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije