s puno stila

Vodimo vas u raskošan stan u kojem dominira velika kuhinja s blagovaonicom

BoConcept
25.11.2021.
u 15:14

Ovaj stan oduševljava kombiniranjem boja, jednostavnih dizajnerskih linija i moćnom rasvjetom

Domovi koji objedinjuju kuhinju i blagovaonicu, a često i dnevni boravak danas su najčešći. Razlog tome svakako je maksimalna iskoristivost prostora, ali i mogućnost interakcije ukućana. Stan koji su uredili dizajneri iz danskog BoConcepta upravo je sjajan primjer pametno osmišljenog i dizajniranog open space prostora.

Foto: BoConcept

Ovaj trosoban stan oduševljava kombiniranjem boja, jednostavnih dizajnerskih linija i moćnom rasvjetom. Zanimljivo, kuhinja je, iako je riječ o prostoru manje kvadrature, tamnija, što je čini sjajnim kontrastom bijelo-smeđe-narančastoj kombinaciji kojom je opremljena blagovaonica.

Foto: BoConcept

Dnevna zona, u kojoj je naglasak na udobnosti, u neutralnim je tonovima, a pažnju plijene detalji koji su vrlo decentni.

Foto: BoConcept

Spavaće sobe prilično su raskošne, s king size krevetima u prvom planu, a boje koje prevladavaju su također neutralne i vrlo umirujuće.

Foto: BoConcept

Zanimljivo, u stanu nema hodnika nego se odmah ulazi u prostor, a kupaonica i gostinjski wc također su uređeni u minimalističkom stilu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije