s puno stila

Vodimo vas u preslatki stan kojem poseban šarm daje kuhinja s otvorenim policama

IKEA
16.09.2021.
u 13:20

Puno je pažnje posvećeno uređenju dječjih soba koje su male, ali vrlo pametno iskorištene tako da je sve stalo, ne djeluju prenatrpano i izuzetno su funkcionalne

Stanovi manje kvadrature koji su dobro organizirani, s dnevnom zonom kao cjelinom koja uključuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak danas su gotovo pa standard stanovanja.

Foto: IKEA

Većinom je riječ i o stanovima manje kvadrature, u prosjeku oko 60 kvadrata. Urediti takav dom funkiconalno, ukusno i lijepo, a bez velikog troška prilično je izazovan posao.

Foto: IKEA

I zato nas uvijek veseli kad imamo priliku predstaviti vam rješenje koje može poslužiti kao inspiracija. A upravo takav je ovaj stan u kojem se život vrti oko dnevne zone s kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonicom u jednom.

Foto: IKEA

Kuhinja je, bez sumnje glavna zvijezda ovog stana, a njome dominiraju otvorene police koje se protežu preko cijelog zida ne zagušujući prostor.

Foto: IKEA

Kao protuteža svijetloj kuhinji nalazi se blagovaonica u tamnim tonovima koja ne zauzima puno mjesta, ali je, zapravo, vizualno središte doma.

Foto: IKEA

Dnevni boravak je skromnih dimenzija, s malom kutnom garniturom u svimim tonovima i zanimljivim tepihom kao stilskim akcentom.

Foto: IKEA

Puno je pažnje posvećeno uređenju dječjih soba koje su male, ali vrlo pametno iskorištene tako da je sve stalo, ne djeluju prenatrpano i izuzetno su funkcionalne.

Foto: IKEA

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije