Hit interijer

Vodimo vas u predivan stan rađen po mjeri, sa skrivenim gadgetima

Foto: Žarko Bašić/PIXELL
1/9
13.10.2019.
u 07:00

Sve je namješteno u Modoarsu, osim spavaćih soba koje su opremljene u Lesnini. Namještaj iz Modoarsa talijanski je, kuhinja Euromobil s uređajima SMEG

Dom zagrebačke obitelji koji se prostire na 120 četvornih metra poseban je od poda do plafona, a vlasnica je uložila jako puno truda i energije da bi postigla željeni dojam. Ideja je bila stvoriti ugodan obiteljski dom s naglaskom na moderno i, naravno, funkcionalno.

Foto: Žarko Bašić/PIXELL

– Svakoj prostoriji pri uređenju posvećeno je puno pažnje, od većih komada namještaja do najsitnijih detalja – objašnjava vlasnica otkrivajući nam detalje vezane uz stilsko uređenje interijera.


– Sve je namješteno u Modoarsu, osim spavaćih soba koje su opremljene u Lesnini. Namještaj iz Modoarsa talijanski je, kuhinja Euromobil s uređajima SMEG, sofa, fotelja i stolić Desiree, stol i zidni elementi Presotto, stolci Bontempi, rasvjeta Art rasvjeta, tepih Indikon – napominje vlasnica dodajući da joj je pri uređenju bilo divno surađivati s Vladimirom Hercegom, vlasnikom Modoarsa.


Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Zajedno smo osmislili kompletan interijer i odabrali sve detalje. Bilo je to predivno iskustvo i savršen rezultat malog zajedničkog projekta – zaključuje vlasnica ponosno ističući da cijelu priču zaokružuju umjetnine koje krase zidove. 
– Sve to, sav trud i promišljanje vezano za uređenje, zaokružila je i dala zadnji “touch” stanu mlada akademska slikarica Ivana Duspara koja je naslikala predivne slike prilagođene baš ovom specifičnom stanu – otkriva ponosna vlasnica tajnu svojih umjetnina.

Naravno, kako su joj detalji jako bitni, kao i usklađenost boja i materijala, vlasnica otkriva da nije bila zadovoljna nijednim zavjesama na tržištu pa je, kako bi svoju ideju provela do kraja, odabrala one šivane po mjeri u KK dekorativi. Naravno, pri uređenju doma uvijek ima puno izazova, a posebice kada se radi s više kooperanata i kada postoje rokovi.
– Činjenica je da je bilo izazova, ali najveći je bilo vrijeme...

Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Trebalo se dobro organizirati i uskladiti privatne i poslovne obveze. Sve ostalo bilo je lako te vrlo zanimljivo i dinamično iskustvo u kojem sam uživala – otkrila je vlasnica dodajući da je stan zahtijevao pomno planiranje zbog nekih svojih posebnosti.
– Zgrada i stan građeni su visoko kvalitetno, za što je zaslužna tvrtka Duspara gradnje d.o.o. Od samog početka imali smo slobodu napraviti sve prema svojim željama. Stan ima podno grijanje koje se proteže kroz cijelu zgradu – objasnila je zaključivši da je proces uređenja trajao, ali i još traje jer, kaže vlasnica. Naime, tek sad kreće u pravi lov na birane detalje.

– Teško mi je reći koliko je sam proces uređenja trajao, sam dizajn brzo smo riješili, ali kako se radilo o namještaju rađenom u talijanskim tvornicama, isporuka je bila u roku od 60-ak dana. Imali smo vremena i vodili smo brigu o svakoj sitnici tako da nam je u konačnici bila važna kvaliteta i konačan izgled odabranog namještaja jer smo za svaki element birali materijale iz kataloga pa ne možete točno zamisliti kako će sve skupa izgledati. Iščekivanje je bilo ponajviše zbog onog efekta iznenađenja – kako to stvarno izgleda i kako će odabrani namještaj odgovarati prostoru, odnosno hoće li se slika zamišljenog stana pretočiti u stvarnost – ponosno zaključuje.

Komentara 2

AZ
antonio.zubic.kr
12:40 13.10.2019.

I još nešto, prearanžirati elemente na zidu s TV-om

AZ
antonio.zubic.kr
12:38 13.10.2019.

Dosta truda i novca je uloženo, evo par prijedloga za poboljšanje: - obavezno promijeniti smeđe/žute zavjese u boravku/blagovaonici/sobi, izabrati nešto neutralnije - unijeti više raznolikosti u “umjetnine” što se tiče boja i oblika, sada je preuniformno - rasvjeta u kuhinji bi mogla biti atraktivniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije