moderan dom

Vodimo vas u kuću koja ima fantastični dnevni boravak podijeljen u nekoliko cjelina

Foto: BoConcept
1/7
08.03.2022.
u 12:19

Posebno atraktivan dio je uz staklene stijene koji uključuje kutak za druženje, sa sofom i dvjema foteljama

Jednostavna, moderna kućačija je unutrašnjost duboko i snažno povezana s prirodom koja je okružuje smještena je u predgrađu Miamia, a glavna su joj odlika velike staklene površine koje omogućavaju neprestani kontakt sa zelenim okruženjem.

Foto: BoConcept

Glavna zvijezda ove raskošno uređene kuće je dnevni boravak koji je toliko velik da je tematski podijeljen u nekoliko cjelina. Posebno atraktivan dio je uz staklene stijene koji uključuje kutak za druženje, sa sofom i dvjema foteljama.

Foto: BoConcept

Sav namještaj, uključujući tepihe i detalja vlasnici su nabavili u BoConceptu čiji stručnjaci su pomogli vlasnicima pri uređenju novog doma.

Foto: BoConcept

Spavaće sobe vrlo su jednostavnih linija, s krevetima velikih dimanzija i pažljivo odabranim detaljima.

Foto: BoConcept

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije