Efektna promjena

Vizualno podizanje prostora 3D detaljima - precool elementi za dom

H&M Home
23.07.2020.
u 10:10

Osim pločica, postoje i 3D tapete koje uspješno kombiniraju različite materijale

Ako ste ovog proljeća odlučili napraviti velike promjene u kuhinji i/ili kupaonici, najjednostavniji je način promjena ili obnova dotrajalih pločica.

No, želite li biti drugačiji od drugih, nabavite 3D pločice. One s domaćim potpisom i dizajnom već su obišle svijet i stekle slavu, a izrađene su od betona i lako se apliciraju na ravne površine.

Ručno rađene pločice

Svaka od tih pločica ručno je izrađena i kreirana tako da stvara odlične igre svjetla i sjene na zidu u interijeru ili eksterijeru, a potpisuje ih domaća tvrtka E3.

Ove pločice mogu biti realizirane s različitim teksturama, površinskim obradama i u cijelom spektru boja koji se postiže pigmentiranjem.

Ako pak nemate novca, trodimenzionalnost ćete postići lijepljenjem 3D naljepnica na postojeće ili nove linearne pločice.

S tapetama budite oprezni

Ako ste pak ograničeni budžetom, možete se poslužiti starim stilskim trikom i kupiti “restlove” pločica pa ih pomiješati i posložiti prema vlastitim željama. Osim betonskih 3D pločica, hit su i pločice s metalik i zrcalnim premazima.

Kad su se tek pojavile, bile su rezervirane samo za one najdubljih džepova, no sada se mogu naći već i od 1000 kuna po kvadratnom metru.

Osim 3D pločica, hit su i 3D tapete koje vješto kombiniraju različite materijale, neke od najinovativnijih spajaju kožu, staklo, tkanine... te se mogu pohvaliti nepreglednim brojem uzoraka.

No pri postavljanju ovakvih raskošnih i jako akcentiranih tapeta budite oprezni i postavite ih na jedan zid u interijeru koji želite naglasiti, u suprotnom biste mogli postići kontraefekt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije