Novi Living

Više od 400 ideja za ljetno uređenje doma

Tomislav Miletić PIXSELL
02.06.2018.
u 07:50

Novi broj magazina Living danas vas čeka na svim kioscima uz Večernji list

Kuća u Rijeci u kojoj je svaki centimetar prostora maksimalno iskorišten i stan u Zagrebu koji nije premašio budžet za uređenje dvije su zvijezde koje vam predstavljamo u ovomjesečnom broju magazina Living.

Naravno, oni su samo uvertira u ono što sljedi - veliki vodič za uređenje i ugradnju bazena koji više nisu luksuz rezerviran za one dubokog džepa. Tu je i raskošni editorijal s više od 100 ideja za uređenje balkona i terasa. Ako pak nemate balkon i za vas imamo rješenje - montažne balkone.

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Naučit ćemo vas i kako uzgojiti bobičasto voće, koji je vrtni namještaj, i zašto, najbolji izbor za vaš prostor te kako da sami napravite domaći sladolete i osvježavajuće slastice od limuna.

Imamo i puno inspiracija koje će, za malo novca, vašem prostoru udahnuti nov život. Ukratko, bacite oko na novi Living koji je danas uz Večernji list na svim kioscima i dobro se zabavite!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije