Novo

Vintage bar? Ne, bar za brzinsko uređenje - lica

John Pavlish
17.09.2017.
u 07:26

Raskošne zidne tapete, koje daju karakter cijelom prostoru, nose potpis slavnog francuskog dizajnera Christiana Lacroixa

Raskošni lusteri, naglašene zidne obloge, svijetli tonovi i puno svjetla karakteriziraju interijer novootvorenog, prvog u Hrvatskoj, facial bara. Ne, nije riječ o moderno uređenom kafiću, nego o Manuela Picard Beauty, pravoj ženskoj oazi u koju pripadnice ljepšeg spola mogu, u pauzi za ručak ili kavu, navratiti na neki od tretmana lica s popustom.

Foto: John Pavlish

Nakon što je lani otvorila prvi bar za obrve, vlasnica je ponudu ove godine proširila i na brzinske, ali iznimno učinkovite tretmane za lice. Pri ulasku u bar prvo će vam zapeti za oko moderno uređen interijer koji podsjeća na luksuzne hotele ili čajane.

Foto: John Pavlish

Ne čudi to kada znamo da raskošne zidne tapete, koje daju karakter cijelom prostoru, nose potpis slavnog francuskog dizajnera Christiana Lacroixa. Radni prostor relativno je jednostavno uređen tako da bude praktičan i funkcionalan, no iz svakog kuta izvire neki poseban detalj, poput raskošnih kristalnih lustera koji vise sa stropa i ogledala ukrašenih otiscima ruža.

Foto: John Pavlish

Romantično ružičaste i bijele nijanse, cvjetni detalji i blaga rasvjeta šarmantan su dodatak prostorijama kojima će zasigurno koračati mnogo zadovoljnih klijentica, od poslovnih žena do prezaposlenih majki. Mjesto je to gdje se susreće retro štih s modernim detaljima, dok stolci za njegu podsjećaju na stil karakterističan za sedamdesete godine prošlog stoljeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije