Kad umor svlada...

VIDEO Želite drijemati za stolom? Pogledajte ovaj izum

VIDEO Želite drijemati za stolom? Pogledajte ovaj izum
Dom i vrt
04.03.2013.
u 17:12

Na jednom dijelu stola je postavljena i drvena radna površina.

Sjedite za stolom već satima, umorni ste od posla i rado biste "ubili oko" barem deset minuta, a nemate gdje? Evo rješenja! Mladi Nick DeMarco dizajnirao je stol koji se može koristiti i za spavanje. Na stolu se nalazi mali madrac na kojem možete odmoriti glavu. Na jednom dijelu stola postavljena je i drvena radna površina.

Nick kaže da stol nije namijenjen za dugotrajno spavanje nego samo zato da bi ohrabrio radnike da opuštenije gledaju na posao. A kako to izgleda u praksi, pogledajte u videu!

NE PROPUSTITE: VIDEO Pogledajte malu kutiju u koju stane - cijela soba!

VIDEO Ovako izgleda kada se ružni kontejner pretvori u predivnu kuću

VIDEO Kauč se u tren pretvara u krevet na kat

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije