Spas za male sobe

VIDEO Kauč se u tren pretvara u krevet na kat

VIDEO Kauč se u tren pretvara u krevet na kat
Foto: Dom i vrt
1/3
14.11.2012.
u 12:08

Imate malu sobu i dvoumite se između kauča i kreveta na kat? Zašto ne biste imali oboje? Pravo rješenje za vas je sofa DOC koja se u samo nekoliko sekundi pretvara u krevet na kat, prenosi Bonbon.

Imate malu sobu i dvoumite se između kauča i kreveta na kat? Zašto ne biste imali oboje? Pravo rješenje za vas je sofa DOC koja se u samo nekoliko sekundi pretvara u krevet na kat, prenosi Bonbon.

Ovaj genijalan komad namještaja izum je tvrtke iz Londona. Elegantan krevet, koji dolazi u različitim bojama, ima čak i ogradicu za zaštitu i ljestvice. Pogledajte video!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije