Pažljivo odaberite

VIDEO Bez njih je prostor nezamisliv! Upoznajte podne obloge

VIDEO Bez njih je prostor nezamisliv! Upoznajte podne obloge
Foto: Dom i vrt
1/6
22.05.2013.
u 20:26

U suradnji s poznatom dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec svim čitateljima Doma&Vrta Večernjeg lista pokazat ćemo sve varijante podnih obloga

Odabir podnih obloga u domu uvelike utječe na finalni izgled prostorije. One mogu biti rustikalne, industrijske, tradicionalne ili sasvim neutralne poput vječnog parketa od hrasta.

S obzirom da su podovi trajniji dio prostora bitno je posvetiti puno pažnje njihovom odabiru.

Tradicionalni tipovi odlučit će se za parkete dok će oni ekonomičniji i hrabriji odabrati laminate. Tradicionalne podne obloge su i keramičke pločice koje su neiscrpan izvor inspiracije. Vrsta podova koja na mala vrata ulaze i u stambene prostore su i tzv. lijevani podovi. A sve o podnim oblogama pogledajte u našem videu!

NE PROPUSTITE: VIDEO Pogledajte kako urediti stan u shabby chic stilu

VIDEO Pogledajte kako urediti teglice za začinsko bilje

VIDEO Pogledajte kako napraviti efektne zidne police

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije