Dobar izbor

Veliki povratak prozora s crnim okvirima

Shutterestock
04.10.2018.
u 08:30

Glavni razlog zbog kojeg se ovi prozori vraćaju u velikom stilu u interijere jest činjenica da izgledaju vraški dobro i s vanjske i s unutranje strane doma

Dugo su bijeli prozori dominirani novogradnju i kada su pitanju kuće i kada su u pitanju zgrade. No, u posljednje vrijeme, arhitekti i vlasnici vraćaju se klasici - prozorima s crnim okvirima. Ti crni okviri, osim po boji specifični su i po materijalu, naime riječ je o prozorima od čelika, koji vuku tradiciju još iz 19. stoljeća, koji su bezvremenski, dugotrajni i trenutno vrlo - chic!

Zahvaljujući materijalu od kojeg su napravljeni, čeliku, u startu su nešto skuplji od PVC ili drvenih prozora, no garantiraju odličnu izolaciju i iznimnu dugotrajnost.

Ako se brinete zbog hrđe, možete odahnuti, 20 godina sigurno nećete morati "mrdnuti kistom" da ih zaštitite.

No, uza sve nabrojano, glavni razlog zbog kojeg se ovi prozori vraćaju u velikom stilu u interijere jest činjenica da izgledaju vraški dobro i s vanjske i s unutranje strane doma, dajući dozu glamura i luksuza što na prvu stvara dojam o tome da je nekretnina eksluzivnija i skuplja!

Foto: Shuterstock

Osim toga, ovi su prozori jako popularni u godinama najzastupljenjujem stilu uređenja, onom industrijskom jer vjerno imitiraju prozore negdašnjih tvorničkih hala i skladišta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije