uključite se

Uz JYSKovu kampanju „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ podržite održivost

JYSK
24.11.2021.
u 08:35

Cilj kampanje je podsjetiti da je priroda najbolja inspiracija, a održivost izbor i u blagdansko vrijeme

Povodom  nadolazećih blagdana JYSK je na društvenim mrežama pokrenuo kampanju „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ kojom je cilj potaknuti na održivost i zeleni način promišljanja i u blagdansko doba godine.

Foto: JYSK

Kao kompanija koja integrira ekološku održivost u sva relevantna područja svojeg djelovanja, ovom kampanjom želi poručiti da je priroda uvijek najbolja inspiracija, a da su najljepše uspomene one u koje je uloženo vrijeme i vlastiti trud.

Foto: JYSK

Dosada su kampanju podržali brojni influenceri i pojedinci tako što su, koristeći prirodne materijale, sami složili i pripremili omiljenu božićnu dekoraciju - adventski vijenac, a svoje maštovite kreacije objavili na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaBlagdana.

Foto: JYSK

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije