na zagrebačkom Strossu

Uspješan završetak prvog izdanja uličnog festivala hrane

street food festival
Foto: Promo fotografije
1/3
08.09.2015.
u 14:56

Festival hrane ''Zagrabi, Zagrebi'' koji se održavao 5. i 6. rujna u svom je premijernom izdanju potvrdio interes građana za finim namirnicama i ukusno spremljenim jelima sa svih krajeva svijeta

'Zagrabi, Zagrebi', Zagreb Food Festival powered by Billa koji se održavao 5. i 6. rujna 2015. na zagrebačkom Strossmayerovom trgu zatvorio je svoja vrata i ispratio veliki broj ljubitelja ukusne ulične hrane.

Više od 4000 posjetitelja u dva dana, zadovoljna lica prisutnih i pohvale mnogobrojnih turista potvrda su da je ovaj festival pronašao svoje mjesto na gastro pozornici Zagreba te da je spreman za izazove i očekivanja koje će donijeti svako sljedeće izdanje ove lijepe gastro priče.

Uz fine i ukusne grill specijalitete, japanske i indijske delcije, organizatori su posjetitelje razveselili i brojnim nagradama svojih sponzora, pa su tako između ostalh mogli osvojiti pršute mesnice Pivac, koja je dala i odličnu tonu tone mesa da nitko ne ostane gladan, poklon pakete iz EKO Severa, butelje vina Iločkih podruma, sushi pakete restorana Binimoto, večere za zaljubljene u restornima Time i Hole in One, ali i još velikih broj iznenađenja koja su razveselila one najsretnije koji su na svojim kuponima pronašli toliko iščekivanih dobitak.

Foto: Promo fotografije

Uz dobru hranu kažu ide i dobra kapljica, pa je Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festival i u tome surađivao s najboljima, nudeći odličnu hladnu Ožujsku pivu, ali i niz Jamnica proizvoda koji su se nalazili u posebno osmišljenom VIP lounge korneru, u kojem su posebno mjesto zauzimale sjedeće garniture i stolovi s Jamnicom, napravljeni ni manje ni više nego od gajbi.

A da dobroj hrani ne mogu odoljeti ni mnogi poznati potvrdio je i veliki broj gostiju iz javnog i društvenog života Zagreba koji su s velikim zadovoljstvom probali specijalitet festivala, pa su između ostalh u dobrom raspoloženju uživali, gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, voditeljice Lana Banely i Ana Miščević i Ecija Ivušić, predsjednik HOO Zlatko Mateša, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, svjetski poznati pijanist Maksim Mrvica, radijski voditelj Saša Lozar, te prvi hrvatski 'Masterchef' Šime Sušić i food blogrica Tina Uglješić koji su s poztivnim kritikama ispratili završetak novog uspješnog food festivala.

>>Novo ruho poznate zagrebačke gastro lokacije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije