priključite se

Uskoro stiže cjelodnevni IKEA Festival o boljem životu kod kuće

Ikea
09.09.2021.
u 12:05

Festival koji slavi najbolje od života kod kuće održava se u četvrtak, 16. rujna, online tijekom 24 sata, a dio aktivnosti bit će i u robnoj kući u Zagrebu

IKEA slavi najbolje od života kod kuće svojim cjelodnevnim virtualnim festivalom u četvrtak, 16. rujna, na internetskoj stranici tvrtke IKEA. Svi koji to žele moći će zaviriti u domove svjetski poznatih umjetnika, glazbenika, dizajnera i chefova koji će svoje domove na jedan dan pretvoriti u virtualne pozornice. Riječ je o potpuno novom konceptu festivala koji otvara vrata stotinu domova na više od 50 tržišta i donosi pregršt inspiracije za bolji i održiviji život kod kuće, uz praktične ideje za makeover.

Počevši od 08:00 sati, svakih sat vremena na rasporedu je nova aktivnost. Znatiželjni će u 09:00 moći zaviriti u otvaranje jedinstvene robne kuće IKEA u Beču koja slavi održivost, pa tako nema parkirna mjesta za automobile, već samo za bicikle, a na svim razinama zgrade raste drveće. Točno u podne vrata svog pariškog studija otvorit će Virgil Abloh, jedan od najpoznatijih dizajnera današnjice s kojim je IKEA ranije surađivala na kolekciji MARKERAD. Svi ljubitelji gaminga u 15:00 sati moći će pogledati novu gaming kolekciju namještaja i detalja za dom, koju će u svom domu predstaviti Sandra Österlund, jedna od najpoznatijih švedskih (i svjetskih) gamerica. Ljubitelji branda IKEA moći će pak otputovati kroz vrijeme u digitalnom IKEA muzeju u terminu koji im bude najbolje odgovarao.

Foto: IKEA

„Tijekom protekle godine život kod kuće zadobio je potpuno novo značenje za svakoga od nas, a virtualno povezivanje omogućuje nam da zavirimo u mnoge domove diljem svijeta – da istražimo kako ljudi žive, slaveći individualnost i kreativnost. Naš prvi IKEA Festival, u svom virtualnom dijelu, najveći je festival posvećen životu kod kuće, a posjetitelji će moći doživjeti i jedinstveno iskustvo u robnoj kući IKEA Zagreb, koja, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, također nudi dio festivalskog programa“, istaknuo je Nikolaos Migkianis, direktor tržišta IKEA Hrvatska.  

Foto: Ikea

IKEA Zagreb za taj je dan pripremila aktivnosti poput drive-in kina s početkom u 19:00 sati na parkiralištu ispred robne kuće, ali i desetak radionica na kojima posjetitelji mogu otkriti kako oživjeti stari namještaj, smanjiti otpad u kuhinji ili ga korisno uporabiti. Festivalske aktivnosti u robnoj kući IKEA Zagreb odvijat će se uz poštivanje svih epidemioloških i sigurnosnih mjera, a zbog ograničenog broja mjesta na radionicama potrebno je prijaviti se unaprijed putem online obrasca, koji je moguće pronaći  u rubrici s događajima u robnoj kući. 

Cijeli program virtualnog festivala, koji započinje u 08:00 sati 16. rujna, moguće je pronaći na poveznici. Prijave na virtualni festival nisu potrebne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije