DANAS, SAMO UZ VEČERNJI LIST

Uređujete spavaću sobu? Potražite inspiraciju u novom broju Livinga!

living 18
Foto: VL
1/8
02.09.2016.
u 19:00

Uz današnji Večernji list, za samo 7 kuna potražite novi broj magazina Living. Pripremili smo za vas reportaže o dvjema spektakularnim kućama za odmor, savjetujemo vas kako opremiti radni kutak i spavaće sobe, upoznajemo s najboljim domaćim dizajnerima...

Prva subota u mjesecu je, kao i svih 17 prethodnih puta, uvijek rezervirana za Living. Mnogima je to postao omiljeni ritual – jutarnje novine, kava i uživanje u opuštajućim lifestyle temama koje će vas odmoriti, ali vam i dati nove ideje za osvježavanje i uljepšavanje vašeg životnog prostora, ali i tanjura – od interijera, preko eksterijera – balkona, vrta i okućnice pa sve do zanimljivih, novih i originalnih receptura koje samo čekaju da ih isprobate u vašoj kuhinji.

Ni ovaj put takvih tema neće izostati. Nakon ideja za opremanje sobe vašeg djeteta, u novom, 18. broju Livinga očekuju vas prijedlozi za spavaće sobe, mjesta koja često zanemarujemo u uređenju doma, a bitne su kao i svaki drugi prostor.

Foto: VLm

Vjerujemo da će vas u promjeni spavaonice u ugodno i stilski usklađeno mjesto u domu nadahnuti ideje naše stilistice i kolumnistice Ankice Juričević koja se potrudila donijeti različite stilove, boje, teksture, kako bi zadovoljila i različite ukuse i stilske preferencije naših čitatelja.

Foto: VLm

Svi čitatelji znaju da su zaštitni znak Livinga domaći interijeri. I ovoga puta odlučili smo vas razmaziti i ponuditi najbolje i to prikazom potpuno različitih, ali sjajno uređenih kuća za odmor. Na primjerima iz Gorskog kotara, odnosno otoka Hvara vidjet ćete kako kreativna arhitektonska dizajnerska mašta iznalazi sjajna i originalna rješenja pa ćete odmah poželjeti boraviti i odmoriti se u takvim interijerima.

Foto: VLm

Uz vrtne teme našega kolumnista Mile Drače nećete moći propustiti sezonske aktualnosti – pripreme, sadnju, uzgoj i održavanja bilja u vašem zelenom raju. Ovaj put saznat ćete sve o jesenskoj sadnji trajnica te o tome kako spasiti svoje uvenulo bilje i dati mu novi život.

I šećer dolazi uvijek na kraju - ovaj puta su to recepti za slatke jesenske deserte te istočnjačka rapsodija u obliku najpoznatijih azijskih jela s tjesteninom koje je za čitatelje Livinga pripremio chef Vid Nikolć iz zagrebačkog restorana TIme.

Sve to, i još mnogo toga, čeka vas danas u novom Livingu koji možete nabaviti uz Večernji list za samo 7 kuna!

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije