proljetno osvježenje

Dosadio vam je ugođaj vašeg doma? Evo kako ga jednostavno promijeniti!

proljetni make over
Foto: Thinkstock
1/3
07.04.2015.
u 12:15

Proljeće je pravo vrijeme za osvježenje doma. Nisu nam za to uvijek potrebni dekorateri i arhitekti!

Jastuci i prekrivači

Nema potrebe za promjenom kauča, ali osvježite ga novim navlakama za jastučiće ili dekicama u koje ćete se uvući navečer kad zahladi.

Nove boje

Unesite kroz kućni tekstil u dom nove boje, različite oblike i dimenzije.

Ogledala, slike, fotografije...

Vrijeme je za promjenu postava na zidovima. Obiteljskim fotografijama zamijenite okvire, već će nastati promjena. Oni vičniji mogu okvire i pobojati. Na ogledalo ružem za usne napišite neku lijepu kratku poruku.

Razmještaj mobilnog namještaja

Neke stvari doista možete razmjestiti i tako razbiti dosadu interijera, dobiti neku sasvim novu vizuru interijera. 

Naljepnice ili foto tapete

Osvježite zidove nekim zanimljivim stickerima - cvjetnim, s pop art motivima ili duhovitim porukama.

Ne zaboravite cvijeće

Cvijeće je savršen tonik za dobro raspoloženje. 

Promijenite zavjese

Zavjese čine razliku pa napravite taj luksuz interijeru. I ne morate se bojati velikog troška. Ima ih vrlo modernih i dekorativnih po povoljnim cijenama.

Nevjerojatne vješalice

To može biti čak i potrgani kišobran na koje može objesti baš sve, od lončanica s cvijećem do kuhinjskih lonaca. Malo ekstravagancije je dobrodošla. 

Sagovi

Pravila vrijede isto kao za kućni tekstil. Promijenite boje sagova, učinak je izvrstan.

Pročistite prostor

Možda ste tijekom godina i ove zime u domu nagomilali desetke sitnica koje skupljaju prašinu i guše prostor. Maknite ih i pustite interijeru da diše, a nove dekoracije neka bude zdjele limuna i drugih agruma, cvijeće koje pliva u plitkoj staklenoj posudi...


 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:38 07.04.2015.

ugodjaj doma, kakvog crnog doma , zive tri generacije jedne te iste familije u stanu od 50 kvadrata sto su dobili jos od komunista prije 40 godina. prestanite skidat budalastine sa strane stampe.ahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije