novo

U Zagrebu je otvorena nova dermatološka poliklinika Estera koja nas uvodi u novu eru dermatologije

19.01.2022.
u 10:48

Njihova specijalnost je praćenje pacijenata kroz sve faze starenja kože i njezinih problema, uz uslugu, ambijent i doživljaj kao u hotelu s pet zvjezdica

Nova era dermatologije je stigla otvaranjem dermatološke poliklinike Estera u Trpinjskoj cesti 7 u Zagrebu. Najmodernije tehnologije i posljednji svjetski trendovi u dermatologiji i estetskoj medicini sada se nalaze na dohvat ruke u potpuno diskretnom ozračju za svakog pacijenta. Ovdje vrhunski dermatološki stručnjaci s bogatim iskustvom imaju jedini cilj, a to je pružiti svim pacijentima punu uslugu - od preventivnih pregleda, savjetovanja, estetskih zahvata i brige i njege nakon. Ambasadorice poliklinike su poznata hrvatska glumica Jelena Perčin i njezina majka, gospođa Perčin.

Inspirativna priča koja stoji iza Estere kreće od jedne velike ljubavi, prvenstveno prema vlastitom zdravlju, prožima se kroz dugogodišnje divno prijateljstvo, a na kraju rezultira divnim projektom koji će unijeti revoluciju u poimanje prirodne ljepote.

Polikliniku je otvorila Ana Volk, poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu i zdravstvu  što se definitivno odrazilo na cijeli projekt i njegovo osnivanje. Naime, Ani je kojim god poslom da se bavi, kvaliteta na prvom mjestu, a u hotelijerstvu usluga 5* nezaobilazna je kako bi se svaki gost osjećao ugodno i iskusio poseban doživljaj. Sve mora biti prema najvišim standardima, a upravo je taj spoj visokog standarda, stručnjaka i ugodne atmosfere ključan kako bi svaki pacijent bio u potpunosti zadovoljan uslugom po koju je došao. Glavna liječnica je vrhunska stručnjakinja u svom području Maja Kolić, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije, s dugogodišnjim kliničkim iskustvom. Prijateljstvo idejnih začetnica Poliklinike Estera traje od osnovne škole i dugo su maštale da rade skupa te da se i u poslu savršeno nadopunjuju. Sa stečenim profesionalnim iskustvom i životnom zrelosti odlučile su pokrenuti projekt o kojem su dugo sanjale.
Estera je dermatološka poliklinika za cijelu obitelj. Njihova specijalnost je praćenje pacijenata kroz sve faze starenja kože i njezinih problema, uz uslugu, ambijent i doživljaj kao u hotelu s pet zvjezdica. Cijela obitelj je dobrodošla u Esteru, od tinejdžera koji imaju problema s aknama, bake koja dolazi na pregled madeža digitalnim dermatoskopom, mame koja će doći na ultherapy ili prophilo, te tate koji dolazi na elektromagnetsku stimulaciju mišića. Što se tiče estetske dermatologije dobrodošle su žene koje žele podignuti kvalitetu svog životnog standarda kroz minimalno invazivne estetske procedure kojima je glavni cilj prirodnost.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije