samo sutra

U subotu uz Living zavirite u posebnu vilu na moru i genijalan stan u Zagrebu

Emica Elveđi/PIXSELL
31.07.2020.
u 07:00

Donosimo i pregled jesenski trendova, a naša stilistica, koja ljeto provodi radno, na asfaltu u editorijalu je osmislila više od 300 ideja za ljetni ugođaj u domu

Prvi kolovoza, prva subota u mjesecu i novi Living! Svi preduvjeti za savršeno ljeto, neizvjesnoj situaciji unatoč...

Kao što znate, svake prve subote u mjesecu uz Večernjak vas čeka i magazin Living, a ovaj ljetni broj pravi je hedonistički - od izloga s novitetima koje je odabrala naša Maja Posavec, preko editorijala s više od 300 ideja koji potpisuju Ankica Juričević i Emica Elveđi, preko senzacionalne vile u blizini Šibenika koju su vlasnici uredili sami sve do genijalnog stana, točnije potkrovlja u Zagrebu, čiji vizualni identitet potpisuje arhitektica Gordana Đerić.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

No, imamo i brojne zanimljive razgovore - arhitektica Boška Bahtijarević otkrila nam je kako se odlučila okrenuti stvaranju cvjetnih aranžmana i otvaranju dućana, a Mia Antunović, koja je pokrenula vlastiti brend mirisnih svijeća za dom, otkrila nam je kako je raditi s megapopularnom Khloe Kardashian.

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Za kraj smo sačuvali genijalna jela s potpisom chefice Ane Grgić koja su nas nadahnula za slične, dakako jednostavnije, recepte.

Za sve vas koji ljeto provodite na otvorenom imamo posebnu temu - uživanje na otvorenom - od jutarnje kave, preko roštilja sve do vrtnog partyja.

Foto: Rajna Raguž

No, da ne duljimo - do čitanja!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije