planinska kuća

U senzacionalnoj vili u Gorskom kotaru i vi možete biti kralj na jedan dan!

03.10.2020.
u 07:00

Sama kuća, koja oduševljava izvedbom krova, prostire se na dvije etaže i ima ukupno 110 stambenih kvadrata. U interijeru prevladavaju drvo i prirodne boje i materijali, a sav namještaj rađen je po mjeri

Posebna, šarmantna, bajkovita epiteti su koje s pravom već na prvi pogled nosi kuća Zoe Luxury House smještena u Gomirju pokraj Vrbovskog u Gorskom kotaru.

Vlasnici, bračni par iz okolice Rijeke dulje vrijeme tražili su adekvatnu nekretninu koju bi preuredili po svom guštu i davali je u najam. Došavši u Gomirje, na prvi pogled zaljubili su se u mirnu i tihu lokaciju s predivnim pogledom na planinu Klek koja je kolijevka hrvatskog planinarstva.

I tako je počela adaptacija stare zapuštene kuće u današnju vilu s četiri zvjezdice koja uključuje vanjski bazen, jacuzzi, saunu, ljetnu kuhinju, dječje igralište, bicikle i sve što je potrebno za idealan odmor u svako doba godine.

Pri uređenju vlasnici su se vodili modernim stilom, a inspiracija su im bili mnogi interijeri i ideje koje su skupili na putovanjima s obzirom na to da su pasionirani putoholičari. Na adaptaciji kuće radilo se godinu dana te je svoja vrata prvim gostima otvorila u kolovozu 2019. godine. Gosti dolaze i iz inozemstva i iz domaćih krajeva kako bi maksimalno uživali u blagodatima odmora koji pružaju ljepote Gorskog kotara.

Sama kuća, koja oduševljava izvedbom krova, prostire se na dvije etaže i ima ukupno 110 stambenih kvadrata. U interijeru prevladavaju drvo i prirodne boje i materijali, a sav namještaj rađen je po mjeri, i to u Hrvatskoj. Vila ima tri spavaće sobe s klimama i TV-ima ravnog ekrana. Iz prostranog dnevnog boravka s kaminom pruža se pogled na bazen i Klek. Vila ima vanjsku i unutarnju kuhinju sa svom opremom te tri kupaonice. Okućnica ima 1600 kvadrata na kojima se nalazi vanjski bazen, sauna i jacuzzi, vanjska kuhinja s roštiljem te dječje igralište.

Sve je, dakako, okruženo netaknutom prirodom koja u svako doba godine nudi raskošne vizure. Pri uređenju kuće i okućnice vlasnici su se konzultirali s jednim talijanskim arhitektonskim uredom, no kompletan interijer osmislili su sami budući da su ljubitelji estetike i interijera. Kuća je isključivo za najam, no vlasnici jedva čekaju rijetke slobodne vikende kad nema gostiju kako bi se u svojoj kući iz snova opustili u društvu prijatelja i obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije