uređenje doma

U sedam koraka do savršene kupaonice

Ideal Standard
10.03.2020.
u 07:00

Nova Cera kolekcija nudi neograničene mogućnosti za sve ukuse i potrebe. Svi modeli kolekcije promišljeno su dizajnirani te oblikovani tako da isporuče neusporedivu izvedbu i performanse

Prošlo je 50 godina otkada su njemački inženjeri Ideal Standarda stvorili originalni keramički disk za miješanje vode. Ovaj izum doveo je do nastanka jednoručne slavine za vodu koju danas svi pomalo uzimamo zdravo za gotovo. No do dana današnjeg nitko u području inovativnih proizvoda za kupaonicu ovu elegantnu i preciznu tehnologiju Ideal Standarda nije uspio nadmašiti.

Foto: Ideal Standard

Sjajna je vijest da je Ideal Standard predstavio svoju novu Cera kolekciju jednoručnih slavina za vodu u koju je ugrađen i revolucionarni keramički disk, prvi put proizveden 1969. godine. Taj je disk, valja istaknuti, u godinama nakon nastanka postao standardom u industriji proizvoda za kupaonicu. Besprijekorno dizajnirana Cera linija slavina spaja tehničko njemačko nasljeđe s tradicijom najboljeg europskog dizajna. A sve s ciljem da bi današnja suvremena obitelj mogla uživati u savršenoj funkcionalnosti, dugom vijeku uporabe i uštedama. Cera kolekcija donosi pet različitih linija slavina koje zajedno nude savršen izbor za veliki raspon različitih kupaonica i pojedinačnih ukusa njihovih vlasnika. Svi modeli imaju ugrađenu FirmaFlow® tehnologiju – najnoviju inačicu originalnog Ideal Standard keramičkog diska.

Foto: Ideal Standard

FirmaFlow® tehnologija – skrivena 
genijalnost u Cera liniji proizvoda.

I dok vanjski dizajn Cera linije oduševljava zadivljene poglede, možda je još važnije ono što se događa unutra. U “duši” Cera kolekcije skrivena je FirmaFlow® keramička kartuša koja je prije svog konačnog izdanja prošla čak 45 izvedbenih testova (na pritisak, temperaturu, buku, izdržljivost) kako bi korisnici Ideal Standard slavina dobili najkvalitetniji proizvod iznimne trajnosti i pouzdanosti. I doista, testovi pokazuju da je Cera kolekcija stvorena za 500.000 ciklusa uporabe, što je gotovo dvostruko više od industrijskog standarda.

Foto: Ideal Standard

Važno je napomenuti da Cera kolekcija sadrži cijeli niz održivih tehnologija. U prvom redu to je BlueStart® tehnologija koja potrošnju energije smanjuje za 50 posto. Sustav pušta toplu vodu samo onda kada je topla voda aktivno odabrana, a ne kao kod običnih slavina kod kojih se topla voda troši svaki put kada je ručica u srednjoj poziciji. Sličnu stvar, ali za protok vode, čini napredna Click® tehnologija. Da biste pustili snažniji mlaz vode, potrebno ga je aktivno izabrati tako što se ručica pomakne iza klik točke. To znači da se samo mlaz namijenjen pranju ruku uključuje “po defaultu”, a da pri tom zadržava svu jačinu i konzistenciju. Uz to, potrošnja vode ograničena je na pet litara u minuti uz pomoć inovativnog aeratora. A tu je i EasyFit® funkcionalnost koja vrijeme ugradnje smanjuje za čak 30% omogućujući instalaterima jednostavnu ugradnju po principu “ugradi i zaboravi”.

Foto: Ideal Standard

Raspon Cera slavina – raznolik izbor dizajna za sve projekte i ukuse.

Nova Cera kolekcija nudi neograničene mogućnosti za sve ukuse i potrebe. Svi modeli kolekcije promišljeno su dizajnirani te oblikovani tako da isporuče neusporedivu izvedbu i performanse. Kolekcija uključuje raznolik izbor dizajna slavina za sve vrste projekata i ukusa krajnjih korisnika. Dva posve nova linijska modela, Cerafine O i Cerafine D proširuju standardnu Cera kolekciju. Oni se upotpunjuju otprije etabliranim linijama Ceraflex i Ceraline te redizajniranoj liniji Ceraplan III, već prihvaćenim proizvodima koji su omiljeni izbor tisuća instalatera u Europi. Glatki prijelazi površina kontrastirani s naglašenim rubovima pojedinih modela omogućavaju jednostavno čišćenje i održavanje svih slavina Cera kolekcije.

Foto: Ideal Standard

Uz sve to modeli Cera kolekcije sadrže LightMove® funkcionalnost koja omogućava glatko funkcioniranje i preciznu kontrolu protoka vode i temperature te Smart Shine Finishing® premaz koji osigurava jednostavno čišćenje i održavanje. Osim odabira slavine, pri uređenju kupaonice vrlo je važno misliti i na odabir keramike, sitnog namještaja i, dakako, podnih i zidnih obloga. Kupaonica je prostorija koju, u prosjeku, mijenjamo svakih 15 godina stoga je ključno odabrati visokokvalitetne proizvode koji će biti dorasli svakodnevnoj upotrebi i kontaktu s vodom i vlagom. Imajte to svakako na umu pri opremanju kupaonice kako biste što dulje bili zadovoljni ovom, mnogima najdražom prostorijom u domu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije