ukradi ideju

U samo par poteza do najljepše sobe za bebu

GettyImages
24.10.2019.
u 08:00

Bez obzira na to dolazi li krevetić s podnim ladicama ili ne, ispod svakog stanu ukrasne kutije s viškom, a ni ugradbene police nisu loša ideja

Stolac za ljuljanje i slatki plišanci odličan su izbor za uređenje sobe za novorođenče, no kada uređujete tu sobu, najbitnija stvar je dovoljno skladišnog prostora, navodi housebeautiful.com. 

Prvi savjet u postizanju što više skladišnog prostora, redizajniranje postojeće komode stol za previjanje. 

Foto: GettyImages

Drugi savjet za postizanje sobe bez nereda, spremanje je viška proizvoda ispod krevetića ili kolijevke za dijete. Bez obzira na to dolazi li krevetić s podnim ladicama ili ne, ispod svakog možete spremiti višak, a to ćete učiniti dizajnerski ako izradite ili kupite ukrasne kutije za spremanje. 

Bezvremenskim namještajem dekorirajte sobu, ali pritom birajte onaj namještaj koji omogućuje što više skladišnog prostora. Sobu uvijek možete dekorirati u dječjem stilu, lusterom dječjeg dizajna ili drugih dekoracija. 

Foto: GettyImages

Sljedeći alat za dodatni skladišni prostor svakako su police. Bez obzira birate li one koje se ugrađuju na zid ili pak one samostojeće, police su izvrstan način za pospremanje stvari. 

Lebdeći ladičar još je jedan odličan alat s kojim ćete dobiti još podnog prostora, a uz to, omogućit će vam spremanje i ispod ladičara. 

Ugradbenim ladicama svakako ćete spremiti višak, a jednako će koristan biti i drugi ugradbeni namještaj. 

Foto: GettyImages

Skladišni prostor uvijek možete skriti tako što ćete ispred njega strateški namjestiti namještaj za sjedenje, recimo, a kuke i vješalice za vrata izvrsne su za spremanje često korištenih predmeta koje će tamo dočekati i sljedeću upotrebu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije