Brza promjena

U samo 4 koraka do genijalne promjene u dnevnom boravku

Art Interijeri
07.09.2020.
u 06:28

S obzirom da ovih dana puno više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, provenstveno u dnevnom boravku, logično je upravo u toj prostriji napraviti vidljive promjene

Želite li u dom unijeti brze i vidljive promjene koje će uljepšati prostor i dati mu karakter, a da pritom ne potrošite pravo malo bogatstvo, pročite naše savjete koji su provjereni i uistinu daju rezultate. Tijekom ovih dana puno više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, provenstveno u dnevnom boravku, stoga je logično upravo u toj prostriji napraviti vidljive promjene. Krenimo redom:

Dekori i tekstili

Foto: IKEA

Vjerovali ili ne - nove zavjese, tepih s karakterom, jastučići s jastučnicama raznih boja i tekstura, nove navlake za stolce... najbrži su, najpovoljniji i najvidljiviji način da unesete veliku promjenu u dom, a pritom nećete potrošiti puno. Dodate li im i sezonskog kolorita u vidu biljnih dekoracija imat ćete posve nov dnevni boravak uz minimalno ulaganje.

Rasvjetna tijela

Foto: IKEA

Nije tajna da je rasvjeta ključna za atmosferu u domu, stoga uz centralnu rasvjetu svakako uložite i u sekundarnu. Podne i stolne lampe danas dolaze u zanimljivim dizajnerskim rješenjima i svim bojama, poigrajte se s kombinacijom stilova, investirajte u jednu moćnu lampu koja će prostoru dati posve drugu dimenziju...

Promjena rasporeda

Foto: Harvey Norman

Najpovoljniji način jest taj da probate pomiješati postojeći raspored, ubacite pokoji detalj ili komad namještaja ili pak koji maknete iz prostora. Ukoliko želite postići topliju atmosferu, nemojte se bojati boja...

Kist i boja

Foto: Art Interijeri

Da, efektna promjena bit će nova boja na zidovima, ili na samo jednom. Možete pokušati i s tapetom s nekim od trendi uzoraka. Imate li slike pokušajte ih postaviti, prostor će odmah "živnuti".

U našoj galeriji pogledajte prijedloge za inspiraciju:

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije