Novo ruho

U preuređenom hotelu Kolovare glavnu riječ vodi hrvatski dizajn

kolovare
Foto: Adam VIDAS
23.04.2017.
u 06:30

Najveći gradski hotel ove će sezone dočekati goste u preuređenom izdanju. U njemu prevladava retro stil i domaći potpis u interijeru.

Zadarski gradski hotel Kolovare još će jedanput dočekati goste u novom ruhu. Otvoren je 1974. godine te je već doživio nekoliko obnova, a ove je godine interijer osvježen s domaćim potpisom. Za posljednju obnovu bio je zadužen Studio 92 iz Labina, specijaliziran za hotelski dizajn, a tad je obnovljen samo dio soba i apartmana. Međutim, u ovoj je obnovi preuređeno njih čak 36 te šest apartmana, ali i hotelsko predvorje.

Foto: Adam VIDAS

U hotelu trenutačno prevladava retro stil, a njega je komentirala i turistička vodičkinja Sandra Babac, navodeći kako su se rasvjeta, novi namještaj te boja šanka i recepcije odlično uklopili u bakrorez, najljepši i najprepoznatljiviji dio hotela Kolovare. Prema pisanju zadarskog portala 057info, namještaj koji se nalazi u sobama i predvorju nosi hrvatski potpis, točnije Prostorijin, koja je popularnost i kvalitetu vlastitog dizajna još jednom potvrdila na Salone del Mobile u Milanu.

Foto: Adam VIDAS

Domaći dizajn s ponosom je predstavio i Milan Miletić, direktor i vlasnik hotela, te je pokazao mogućnosti namještaja, dok je Leo Pavić, tehnički direktor hotela, podsjetio kako je hotel Kolovare među prvima uveo sustav “pametnih soba“, još davne 1998. godine.

Foto: Adam VIDAS

Osim unutarnjeg preuređenja, planira se i prekrivanje terase umjetnom travom, a to će definitivno upotpuniti ugođaj.

Komentara 1

WA
wannabenovinari
11:57 24.04.2017.

Sviđa mi se. Jednostavno i uredno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije