sjajna ideja

U ovoj kući sve je spremno za Božić na minimalistički način

Foto: BoConcept
1/13
09.12.2023.
u 06:52

Blagdanske grane koje su ove sezone hit našle su svoje mjesto i ovom domu i postavljane su strateški na nekoliko mjesta - u hodniku, spavaćoj sobi i dnevnom boravku

Za ljubitelje minimalizma ukrašavanje doma za blagdane veliki je izazov. Naime, blagdansko doba karakterizira pretjerivanje, bljaštavilo i u nekim situacijama čak i kič.

Foto: BoConcept

Oni koji vole minimalizam svega nabrojanog se groze. Kuća koju je opremio dizajnerski studio danskog brenda BoConcept već je spremna za Božić, a dekoracije su decentne, ali vrlo atrktivne.

Foto: BoConcept

Kako je ove godine u fokusu obitelj i druženje za stolom jedino mjesto u kojem su i ovi ljubitelji minimalizma pokleknuli je blagovaonski stol koji vrvi odličnim ukrasima i vrhunskim, decentnim posuđem.

Foto: BoConcept

Dnevni boravak ima tek pokoju dekoraciju, primjerice raskošne dekoracije od trendy pampas trava, a namještaj je jednostavnih linija. Puno pažnje posvećeno je detaljima, prije svega tepisima i sjajnoj rasvjeti.

Foto: BoConcept

Blagdanske grane koje su ove sezone hit našle su svoje mjesto i ovom domu i postavljane su strateški na nekoliko mjesta - u hodniku, spavaćoj sobi i dnevnom boravku.

Foto: BoConcept

U spavaćoj sobi samo je jedna dekoracija, vjenčić o prirodnog bilja koji daje, na decentan način, blagdansku atmosferu.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije