samo sutra

U novom broju magazina Living čekaju vas čak četiri fantastična doma!

04.02.2022.
u 06:56

Stan u Samoboru prošao je veliku adaptaciju, mijenjane su sve instalacije, a mijenjan je i tlocrt kako bi vlasnici dobili novu, dodatnu sobu. Posao je bio zahtjevan, ali rezultat je - fantastičan!

Prva subota u mjesecu rezervirana je za novi broj magazina Living pa vas tako i sutra, uz Večernji list, sa svojim pričama čekamo na svim kisocima. A priče su zaista vrijedne pažnje. Vodimo vas u čak četiri odlična interijera, unosimo proljeće u dom kroz pregled novih kolekcija koje su stigle u trgovine, imamo ideje za skorašnji Dan zaljubljenih, uputit ćemo vas u dobro čuvane vrtlarske tajne kako biste s prvim toplim danima mogli saditi...

Stan u Samoboru prošao je veliku adaptaciju, mijenjane su sve instalacije, a mijenjan je i tlocrt kako bi vlasnici dobili novu, dodatnu sobu. Posao je bio zahtjevan, ali rezultat je - fantastičan!

Stan koji je po željama vlasnice uredila dizajnerica Mirjana Mikulec oduševio nas je dnevnom zonom koja uključuje raskošnu kuhinju sa šankom, blagovaonicu i dnevni boravak. Posebno dobro riješena je garderoba, svakako bacite oko.

Tu je i kuća u netaknutoj prirodi čiji glavni adut je raskošni zimski vrt - jednako savršen za boravak  u zimskim i ljetnim mjesecima.

Foto: Zara Home

Za sve vas koji tragate za uređenjem doma po povoljnim cijenama donosimo priču o stanu mladog para koji je uređen sa skromnim budžetom, a izgleda baš profinjeno.

Ako volite kuhati oduševit će vas priča, i recepti, iz zagrebačkog Nico'sa, novootvorenog bistroa u kojem kuha chef iz Velike Britanije koji se kulinarstvom počeo baviti još kao trinaestogodišnjak.

Foto: pixabay

Za vrtlare, koji nestrpljivo čekaju novu sezonu, donosimo veliki vodič za sadnju presadnica: cvijeća, voća i povrća. Uz naše savjete prvi ćete moći saditi - u gredice ili balkonske teglice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije