BRZA, ŠTEDLJIVA I LIJEPA

U LG-u znaju kako: nove perilice rublja oduševit će vas dizajnom i funkcijama

LG perilica
Foto: Promo
1/17
20.09.2016.
u 08:30

Predstavljamo vam inovacijua iz LG-ja, perilicu rublja koja prati moderni životni stil, skraćujući vrijeme pranja na svega 59 minuta uz smanjeno korištenje električne enegrije

Uz današnji tempo života, brzina i učinkovitost dobivaju na cijeni, a imperativ za potrošače je izabrati kućanske aparate koji su prilagođeni njihovoj svakodnevici. U ovom segmentu ističu se nove perilice rublja iz LG-a – donose inovacije koje uistinu prate moderni životni stil, a sve to uz elegantan dizajn.

Brzi ciklusi pranja nisu ništa novo, ali ove perilice donose inovacije i u ovaj segment: sada je brzi ciklus moguće koristiti i pri pranju veće količine rublja. Naime, LG je uspio skratiti uobičajeni ciklus pranja na svega 59 minuta pri čemu se koristi manje električne energije i vode u usporedbi sa standardnim perilicama. Dakle, zapravo ubrzavate cijeli proces, perete više rublja u jednom punjenju, bez žrtvovanja performansi.

Foto: Promo

Neovisno o tome treba li oprati mnoštvo ručnika ili majica i traperica, tehnologija 6 Motion Direct Drive će na temelju odabranog programa pomicati bubanj u određenim smjerovima kako bi sve vrste rublja dobile prilagođenu njegu. Uz sve to, ove učinkovite perilice koriste oko 15% manje električne energije te smanjuju potrošnju vode za do 40% u usporedbi sa standardnim perilicama rublja pa osiguravaju i značajne uštede.

Foto: Promo

Također, NFC tehnologija omogućava preuzimanje ciklusa pranja na pametne telefone te njihovo aktiviranje prislanjanjem telefona na simbol NFC Tag On na perilici, a značajka SmartDiagnosi osigurava dijagnostiku eventualnog problema preko telefona ili aplikacije na pametnom telefonu čime se izbjegavaju dodatni posjeti servisera. Sve ove napredne značajke prati elegantan dizajn koji u interijer unosi dozu sofisticiranosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije