shopping patrola

U Emmezeti danas počinje rasprodaja, a Rita Rumora savjetuje što kupiti!

29.06.2020.
u 11:18

Dobra vijest je da vas od danas, 29. lipnja, pa sve do 12. srpnja, u Emmezeti očekuje rasprodaja i sniženje brojnih proizvoda kojima je zaista teško odoljeti, a članove Emmezeta kluba očekuju posebni popusti do 40 posto

Ljeto uvijek donosi pregršt lijepih vijesti bez obzira na okolnosti - dani su duži i sunčaniji, više je slobodnog vremena, mijenjamo garderobu, ali i s veseljem uređujemo domove, bilo da je riječ tek o sitnicama, većim komadima namještaja ili pak onom rezerviranom za boravak na otvorenom!

Emmezeta je ove godine trendove odlučila pokazati kroz oči influencerice Rite Rumore, koja je otkrila svoje favorite za uređenje doma!

Odabrala je Rita tako fotelju koju je dugo priželjkivala, ali i moderne košare od prirodnih materijala i neutralnih boja koje će, kako nam je kazala, odnijeti u kuću na moru.

Ako i vi planirate opremanje ili preuređenje doma dobra vijest je da vas od danas, 29. lipnja, pa sve do 12. srpnja, u Emmezeti očekuje rasprodaja i sniženje brojnih proizvoda kojima je zaista teško odoljeti, a članove Emmezeta kluba očekuju posebni popusti do 40 posto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije