sajam namještaja

U četvrtak počinje Ambienta, prvi sajam na Velesajmu nakon 18 mjeseci pauze

Istražili smo zašto je Ambienta i dalje regionalni lider
Daniel Kasap/PIXSELL
19.10.2021.
u 14:29

Uz bogat program i mnoštvo noviteta svakako valja naglasiti i atrakciju sajma, izložba Muzeja policije o krivotvorenim umjetninama pod nazivom "Ljepota lažnog sjaja"

Zagrebački velesajam sajmom Ambienta nakon 18 mjeseci zabrane kreće s radom. U svom 48. izdanju Ambienta će se održati u skromnijem obliku, u jednom paviljomu, Paviljonu 5 od 21. do 24. listopada. Sajam je fokusiran na unutarnje uređenje, dizajn, drvnu industriju i prateću industriju.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Na sajmu će se predstaviti 129 izlagača iz 9 zemalja, a kao posebna cjelina zamišljena je Design Zona koja predstavlja dizajnerske novitete, dok prateća izložba umjetnina - Art Fair Zagreb donosi umjetničku nadogradnju.

"Ambienta je pozicionirana kao utjecajno okupljalište subjekata iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja: proizvođača, stručnjaka, dizajnera, arhitekata, znanstvenika, poslovnih ljudi, trgovaca, specijaliziranih medija, ali i krajnjih potrošača.", naglasila je Nada Banek, voditeljica Ambiente.

Istražili smo zašto je Ambienta i dalje regionalni lider
1/17

“Važno je naglasiti da je Ambienta jedini sajam koji se održao u kontinuitetu, bez prekida, unatoč covid pandemiji.” rekao je Mladen Staroveški, direktor Službe za sajmove i događanja.

Uz bogat program i mnoštvo noviteta svakako valja naglasiti i atrakciju sajma, izložba Muzeja policije o krivotvorenim umjetninama pod nazivom "Ljepota lažnog sjaja".

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati. Ulaz na sajm je besplatan uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili važećeg negativnog testa.Tko nema test moći će se testirati na licu mjesta za 50 kn. Djeca do 12 godina starosti ulaze bez ograničenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije