Nova kolekcija

FOTO Tko će ga imati prvi u Hrvatskoj? Pogledajte seriju novih sagova branda Moooi

sagovi
Foto: Promo fotografije
1/17
14.04.2015.
u 13:06

Poznati nizozneski brand Moooi pokreće novu tvrtku pod nazivom Moooi Carpets s kolekcijom sagova vrlo foto realističnog dizajna

Da bi napravili ovakve sagove, uz svoje poznate dizajnere, tvrtka koristi naprednu tehnologiju za ispis dizajna izravno na sag.

– To su "revolucionarni" sagovi – rekao je predsjednik Moooi Casper Vissers. Proizvedeni su pomoću divovskog stroja. Njegova veličina omogućuje da se ispis dizajna u neograničenim bojama.

Moooi Carperts otvara nove horizonte u svijetu dizajna uvođenjem tehnologije koja generira izuzetno visoke razlučivost grafika, koja čak može dovesti do fotorealističnog rješenja – navodi se u priopćenju iz tvrtke.

Foto: Promo fotografije

Ovaj revolucionarni stroj rezultat je golemog ulaganja i novca i vremena. Uloženo je nekoliko milijuna eura i dvije godine gradnje i testiranja.

Kupci će moći birati veličinu i boje sagova pomoću Moooi Works usluge. Tijekom cijele godine Moooi priprema velike kampanje u Milanu, New Yorku, Londonu i Amsterdamu. Kampanje uključuju filmove, interaktivne prezentacije i natjecanja, a svi sadržaji bit će objavljeni na www.dezeen.com/moooi .

Foto: Promo fotografije

>>Sagovi s optičkim varkama mijenjaju izgled ovisno o tome gdje se nalazite

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije