video

Tutorial: Korak po korak do senzacionalne zidne galerije

cigleni zid
Promo fotografija
25.08.2020.
u 07:00

Središte slike, ili grupe slika treba biti u visini očiju odrasle osobe. Grupiranje slika posebno je poželjno ako se radi o manjim formatima slika

Prazni zidovi u interijeru nezanimljivi su i neprivlačni. Kako prostor u kojemu boravite ne bi izgledao nedovršeno, nedorečeno i prazno, dobro će doći pokoja slika na zidu. Osim umjetničkih slika poželjne su i replike, posteri, obiteljske fotografije, ogledala, dječji crteži i slično. Za što od navedenog ćete se odlučiti ponajprije ovisi o vašem ukusu i osobnosti, cijeni ali i stilu uređenja interijera.

Foto: Promo fotografija

Vrlo je važno pravilno pozicionirati i složiti slike te na taj način postići jedinstvenu kompoziciju, ravnotežu i ritam. Da ne biste pogriješili pri slaganju slika držite seosnovnih pravila postavljanja. Jedno od najvažnijih pravila je da slika (jedna velika ili grupa manjih) bude proporcionalna s prostorom u koji se postavlja.

Foto: Promo fotografija

Središte slike, ili grupe slika treba biti u visini očiju odrasle osobe. Grupiranje slika posebno je poželjno ako se radi o manjim formatima slika. Nemojte pogriješiti i postaviti samo jednu malu sliku na prazan zid. Prostor bi je mogao progutati i to neće izgledati lijepo.

Planirate li svoj prazan zid urediti, ovaj video koji su snimili stručnjaci za H&M Home vodit će vas kroz proces, korak po korak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije