RITAM U KAOSU

Trodimenzionalna lampa inspirirana Zemljinim magnetskim slojem

lampa
Foto: Promo fotografije
1/4
29.04.2019.
u 09:29

Posebna zanimljivost je žarulja čija je vanjština kromirana kako bi vraćala svjetlost prema gore.

Kaos koji na prvi pogled vlada lampom imena Field Test Lamp itekako je organiziran. Ovo skulpturalno rasvjetno tijelo dizajnerskog studija Aminimal inspirirano je područjem iznad ozonskog sloja, magnetosferom.

Foto: Promo fotografije

Upravo su ovaj prostor gledali u potrazi za inspiracijom te oslikali magnetsko polje koje okružuje naš planet zaobljenim linijama. Sjenilo je napravljeno od akrila rezanog laserom na trakice, a posebna zanimljivost je žarulja čija je vanjština kromirana kako bi vraćala svjetlost prema gore.

>>Jednostavna procedura kojom ćete imati unikatne čaše i smanjiti otpad

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije