PROMO

Tri stvari koje vašu kuhinju mogu učiniti savršenom!

Iverpan-2.PR
Foto: Iverpan
1/14
PR
Autor
PR članak
06.09.2016.
u 08:15

Postaje li i vama kuhinja zona u kojoj provodite sve više vremena i to ne samo kuhajući? Već neko vrijeme dizajnerski i lifestyle trendovi vraćaju kuhinju u središte pozornosti moderno opremljenih životnih prostora.

Želite li minimalističku ali „toplu“kuhinju ili možda tradicionalnu s modernim „štihom“ ili želite spojiti razne stilove kako bi dobili ono što u potpunosti odgovara vašoj osobnosti, mi znamo koja su to tri dodatka koja čine razliku.

Granitni sudoper ili sudoper u boji

Jeste li čuli za granitne sudopere? Tvrtka koja je prije 35 godina lansirala prvi granitni sudoper i prema čijim se metodama danas proizvodi 75 posto svih sudopera u svijetu, i danas svoje granitne sudopere proizvodi ekskluzivno u Njemačkoj, a već je nekoliko godina prisutna i na hrvatskom tržištu putem svog zastupnika, tvrtke Iverpan. Kad se odlučite za Schock sudoper zaboravite na kamenac i tvrdokornu nečistoću jer površina Schock sudopera odbija prašinu i nečistoće i otporna je na mrlje od npr. crnog vina. Materijali Cristadure extreme ili Cristalite+ su materijali visoke čvrstoće i izdržljivosti te će vam oprostiti manje nepažnje u kuhinji... Izaberite sudoper „sa stavom“, proizveden po najvišim ekološkim standardima, s prirodnom antibakterijskom zaštitom ProHygenic 21, otporan na mirise i siguran u dodiru s hranom. U Schocku znaju da u kuhinji trebate biti i zaigrani i to nam pokazuju najnovijom kolekcijom koja dolazi u nekoliko boja koje izazivaju maštu. Izaberite jednu i odlučite se za kvalitetan, higijenski, jednostavan za održavanje, a nadasve dugotrajan proizvod.

Ostajete li kod „klasičnih“ inox sudopera, odaberite Reginox jer su to sudoperi koji su završnom obradom dodatnog poliranja dovedeni do savršenog sjaja koji omogućava vrlo jednostavno čišćenje. Iako klasičnog izgleda, moderan štih daje im inoivativan dizajn završnih obrada i najnovija kolekcija Regicolour koja je prva kolekcija sudopera od inoxa u različitim bojama!

Vrhunska kuhinjska rasvjeta

Osim odličnim sudoperom, kuhinju možete osvježiti i dobro postavljenom ambijentalnom rasvjetom. Rasvjeta nije samo lijep dodatak kuhinji zaslužan za estetski dojam, nego je nužna i za funkcionalnost tog prostora u kojem provodimo sve više vremena.

Izborom i ugradnjom pravilne rasvjete svoju kuhinju možete najjednostavnije preoblikovati kako bi bila još ugodnija i funkcionalnija. Jedan od vrhunskih europskih proizvođača kvalitetne, a povoljne rasvjete za kuhinju je britanska tvrtka Sensio. Zaboravite pojedinačna rasvjetna tijela: Sensio vam omogućuje da osmislite kuhinju po svojoj mjeri i potrebama. Izaberite boje koje naglašavaju vašu osobnost i izgled kuhinje (toplije ili hladnije), površine koje želite naglasiti, podnu rasvjetu koja će dati poseban obris i višedimenzionalnost vašoj kuhinji ili, ako se ne možete odlučiti, postavite vodilicu s nekoliko rasvjetnih tijela koja ćete pomicati kako se vaše potrebe mijenjaju. Ako još niste čuli za rasvjetu Sensio, svakako navratite u Iverpan po inspiraciju i savjete.

Želite li mijenjati dinamiku prostora mijenjajući rasvjetu, uz pomoć aplikacije Sensio Multi-Light isprobajte različite boje i intenzitet rasvjete sa svog iPhonea! S rasvjetom Sensio ne možete pogriješiti – usto što je inovativna i moderna, izuzetno je štedljiva i ima 5 godina jamstva.

Sustavi za distribuciju otpada

I za kraj, koji je bolji način da date svoj obol kuhinji 21. stoljeća od adekvatnog sustava za distribuciju otpada, koji u modernoj kuhinji ne podrazumjeva samo dobru kantu za smeće. Birajte između kanti različitog kapaciteta ali svakako razmislite i o kanti s modernim i fleksibilnim rješenjima koja olakšavaju razvrstavanje otpada i čišćenje. Razdvajanje otpada neće vam oduzeti previše vremena, a puno ćete učiniti za okoliš i za kućni budžet.

Za one koji vole još elegantnija rješenja napomenimo da je otprilike 25 posto sadržaja prosječne kante za smeće organski otpad. Wastemade drobilice kuhinjskog otpada jamče savršeno usitnjavanje i antibakterijsku zaštitu i manje kućnog otpada. Budući da u prosjeku 85 posto organskog otpada čini voda, drobilica zapravo smanjuje volumen organskog otpada koji izlazi iz našeg kućanstva. Sićušne se čestice hrane nakon drobljenja lako razgrađuju u postrojenjima za obradu otpadnih voda, septičkim jamama ili u okolišu. Drobilicu Wastemade ili kvalitetne sortere otpada možete pronaći u Iverpanovim prodajnim centrima u Zagrebu i Varaždinu i u webshopu www.iverpan.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?