s puno stila

Tri komada iz novih kolekcija koji su pravi ulovi ako želite trendi dom

Emmezeta
28.03.2022.
u 13:30

Odlična investicija svakako je pleteni udobni naslonjač koji dolazi u kompletu s tabureom

Proljeće u domu znači gotovo uvijek neku promjenu. Uglavnom se svi bacamo na veliko čišćenje, preslagivanje ormara, uređenje vanjskog prostora, sadnju povrća i cvijeća, ali što s preuređenjem doma? Kako brzo, jednstavno i efikasno unijeti proljetni duh u dom?

Pronašli smo tri fantastična detalja iz novih kolekcija koji će u dom unijeti svježinu na najbolji mogući način, a uz pravilno stiliziranje, odnosno odabir dodataka, u prostoru će funkcionirati u svim sezonama.

Stolac s tabureom

Odlična investicija (Emmezeta, 2399, 99 kn) svakako je pleteni udobni naslonjač koji dolazi u kompletu s tabureom. Može se koristiti i u unutrašnjem i vanjskom prostoru, može se koristiti zajedno, kao omiljeni lounge kutak, ali i odvojeno kad vam treba dodatno mjesto za sjedenje.

Foto: Emmezeta

Čupavi tabure

Ako ne raspolažete s raskošnom kvadraturom, čupavi tabure bit će pravi game changer u vašem domu jer: a) izgleda fantastično, pravi stilski dragulj, b) cjenovno je povoljan (H&M Home, 299 kn), c) dodatno je mejsto za sjedenje, d) izvrstan je izbor ako imate manji kauč pa na njega možete podići noge, e) osigurava dodatni prostor za skladištenje...

Foto: H&M Home

Skulpturalna vaza

Vaze su ove sezone detalj o kojem se najviše priča. Dolaze svih dimenzija i oblika, a na cijeni su svakako one koje imaju skulpturalnu formu. Ako tragate za jednim detaljem koji će odigrati važnu ulogu u proljetnom uređenju doma, super izbor je ova vaza neutralnih tonova (Zara Home, 219 kn) i nedovršene teksture.

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije