uređenje doma

Tri ključna komada za dom u proljetnom duhu, nabavite ih sve!

Zara Home
23.02.2022.
u 13:52

Odlični detalji uz čiju pomoć će svaki prostor živnuti kao najava nove sezone

Brza i efektna promjena u domu koja će najaviti proljeće i neće vas koštati puno? Našli smo tri genijalna detalja koji će odraditi upravo taj posao.

Raskošna vaza

Foto: Zara Home

Vaze su ovog proljeća najtraženiji detalj u domu, a ova ukrasna keramička vaza hrapave površine i valovitog grla odličan je vizaulni dodatak svakom prostoru.

Retro lampa

Foto: Zara Home

Jednobojna stolna lampa nadahnuta dizajnom 60-tih godina u intenzivnoj boji na nabolji mogući način najavaljuje proljaće. Dolazi bez žarulje.

Stolnjak od prirodnog materijala

Laneni stolnjak s prugastim uzorkom kontrastne boje. Zanimljivost: 100 % lan iz europskog uzgoja. Ovaj je lan proizveden na prirodan način, bez umjetnog navodnjavanja, genetički modificiranog sjemena i defolijanata. Proizvodi se u Europi prema standardu European Flax ® organizacije European Confederation of Flax and Hemp (CELC). A ovog proljeća prirodni materijali najtraženija su roba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije