inspiracija

Trendovi za uređenje doma s kojima nećete pogriješiti, trajat će vam godinama

BoConcept
11.04.2022.
u 06:10

Dok su prije neutralni tonovi bili najpopularniji za dnevne sobe, nježne i svestrane nijanse poput ružičaste i nebesko plave doživjele su porast popularnosti u nadolazećoj sezoni

Bilo da se radi o jednoj sobi ili otvorenom području, korištenje promišljenog zoniranja omogućuje vlasnicima stvaranje postora za rad, odmor i igru. Metode poput pomičnih razdjelnika soba, dobro postavljenih tepiha i rasporeda namještaja mogu pomoći pri razdvajanju bez potpunog zatvaranja namjenskih prostora.

Foto: BoConcept

Japandi je trend koji kombinira opuštajući, minimalistički dekor s neutralnom paletom i prirodnim materijalima kako bi stvorio mirau atmosferu za životne prostore. Jedan od aspekata japandi interijera je ponovno povezivanje s prirodom. Kanalizirajte to u blagovaonici s hrastovim stolom za blagovanje, platnenim stolnjakom, zemljanim posuđem i drvenim priborom za jelo. Dašak zelenila upotpunjuje izgled. Preklapanje unutranjeg i vanjskog prostora jedan je od trendova koji, iz godine u godinu, postaje sve popularniji. Soba neka bude puna sukulenata za koje je lako brinuti, i većih lisnatih biljaka koje dodaju osjećaj smirenosti i opuštenosti.

Foto: BoConcept

Dok su prije neutralni tonovi bili najpopularniji za dnevne sobe, nježne i svestrane nijanse poput ružičaste i nebesko plave doživjele su porast popularnosti u nadolazećoj sezoni. Plava savršeno funkcionira u prometnim prostorima u kojima želite stvoriti osjećaj mira, kao što je kaotična ideja obiteljske dnevne sobe. 

Foto: BoConcept

S pravom se sve više razmišlja o idejama osvjetljenja dnevne sobe za transformaciju dekora, bez ikakve potrebe za ukrašavanjem. Trend usklađivanja boja izvrstan je način povezivanja prostora. Uzmimo za primjer radijatore, bitnu stavku, ali često ne onu koju smatramo dijelom dekora. Ovaj novi trend pokazuje da radijatori postaju sve inkluzivniji u dekoru, usklađujući se s bojom zidova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije